Zonnepanelen

Zonne-energie produceren met panelen van topmerken. Tot 30 jaar full garantie!

De prijs is recht evenredig met de kwaliteit, de jaren full garantie en de vermogensgarantie na 25 jaar.

Een installatie van 5KW varieert momenteel tussen de 6.500 – 7.500€.

Het belangrijkste aspect is de opeisbaarheid van de garanties bij een PV installatie.

BISOL

BISOL Group is een Europese fabrikant van hoogwaardige fotovoltaïsche zonnepanelen. BISOL ontwerpt zonnepanelen met het hoogste energierendement over hun hele levenscyclus, daardoor is groene energie nu aantrekkelijker dan ooit tevoren.

BISOL modules zijn er in een ruim assortiment, zelfs beschikbaar met gekleurde cellen opdat het zonnepaneel perfect past bij de kleur van het dak en de omgeving (BISOL Spectrum), kortom iedereen kan een geschikte BISOL module vinden.

BISOL Supreme GLOEDNIEUW en UNIEK ZONNEPANEEL met 100% vermogensgarantie!

MEYER BURGER

Meyer Burger leidt de fotovoltaïsche industrie wereldwijd naar een nieuw tijdperk.

Al bijna 70 jaar is Meyer Burger de technologische ruggengraat van de industrie. Het overgrote deel van de zonnepanelen die vandaag de dag wereldwijd worden geproduceerd, is gebaseerd op technologieën die door Meyer Burger zijn ontwikkeld.

Nu zet Meyer Burger de volgende stap. Op het vlak van energieopbrengst en efficiëntie definieert Meyer Burger nieuwe normen en combineren ze die met een eersteklas design

Voor iedereen. Voor een zonnige toekomst!

HYUNDAI – Tier 1

Hyundai Solar is in 2005 opgericht door Hyundai Heavy Industries (HHI), een populaire speler in de zware industrie, met productiecentra in Korea. 

Hyundai is ook de grootste zonnecellen- en panelenfabrikant in Zuid-Korea en heeft een zonnecellenproductiecapaciteit van 600MW per jaar. Zij leveren PV-producten van hoge kwaliteit.