SOLEC bvba, erkend aannemer en residentieel installateur, is sedert 2008 actief in de markt van fotovoltaïsche zonnepanelen en is een erkende naam in de markt

Met de fotovoltaïsche zonnepanelen kunnen zowel particulieren en bedrijven financieel voordeel behalen en tegelijkertijd het milieu een handje helpen.

U bespaart honderden euro’s per jaar op uw elektriciteitsrekening en u draagt bij aan een beter klimaat. Zonnepanelen blijven een zeer rendabele investering, die u binnen een beperkte periode, 8 tot 9 jaar terugverdient.

Installaties van Solec garanderen U de benodigde duurzaamheid en verzekeren U van gratis stroom met 25 jaar volledige garantie.

Kijkt U naar de toekomst dan zorgt Solec voor een optimale investering met maximaal rendement dankzij slim energiebeheer

U kunt uw PV-systeem ook zelf plaatsen. U heeft hier wel voldoende kennis en handigheid  voor nodig. Het is echter verstandiger om u te laten begeleiden door een erkend installateur of dit door de installateur te laten plaatsen. U beschikt dan over de volle garantie en U kan aanspraak maken op een premie, REScert 04704.

SOLEC bvba werkt met topmerken en gecertificeerde mensen. Dit garandeert U een kwaliteitsvolle installaties.

Bent u geïnteresseerd en wilt u ontdekken wat de mogelijkheden voor u zijn? Twijfel niet, vraag vandaag nog een vrijblijvend gesprek aan.